Přeskočit na obsah

Projekt - skripta: Porovnání verzí

Přidáno 273 bajtů ,  18. 3. 2015
bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Bez shrnutí editace
Řádek 149: Řádek 149:
== 2. Výběr oblasti zájmu (stanovení priorit) ==
== 2. Výběr oblasti zájmu (stanovení priorit) ==


'''V rámci projektu je potřeba na základě analýzy vybrat (alespoň) jednu oblast, na kterou se chceš zaměřit. (Druhý víkend)''' Výběr by měl být relevantní a odůvodnitelný, proč právě tato oblast? K výběru pomůže analýza a určení si priorit.
'''V rámci projektu je potřeba na základě analýzy vybrat jednu oblast (téma hodné systematického řešení), na kterou se chceš zaměřit.''' Výběr by měl být relevantní a odůvodnitelný: proč právě tato oblast? K výběru pomůže '''analýza''' a '''určení si priorit'''.


=== Analýza ===
=== Analýza ===


Jestliže jsi udělal poctivě společně se zbytkem oddílové rady hodnocení kvality vašeho oddílu (jednotky), máš relevantní vstup pro výběr oblasti zájmu. Můžeš si tak stanovit priority a na základě toho si vybrat jedno téma, které budeš pomocí Projektu v oddíle řešit.
Jestliže jsi udělal poctivě společně se zbytkem oddílové rady '''hodnocení kvality''' vašeho oddílu (jednotky), máš relevantní vstup pro výběr oblasti zájmu. Můžeš si tak stanovit priority a na základě toho si vybrat jedno téma, které budeš pomocí Projektu v oddíle řešit.


====Hodnocení kvality====
====Hodnocení kvality====


Poslední dobou se začíná v našem hnutí pro analýzu současného stavu čím dál tím více používat nástroj [http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fkvalita.skauting.cz%2F2012%2F&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNERGwoJzK8vic9hjcckKN0FlgqJfg hodnocení kvality]. Příkladem tak může být část takového dotazníku:
Poslední dobou se začíná v našem hnutí pro analýzu současného stavu čím dál tím více používat nástroj [http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fkvalita.skauting.cz%2F2012%2F&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNERGwoJzK8vic9hjcckKN0FlgqJfg Hodnocení kvality]. Příkladem tak může být část takového dotazníku:


[[Image:hodnoceni_kvality.png]]
[[Image:hodnoceni_kvality.png]]
Hodnocení kvality najdeš ve SkautIsu pod záložkou "Kvalita" (hlavní menu, druhá zprava). Společně s ostatními členy vedení oddílu si jej vyplníte, prodiskutujete jeho výsledky, a na základě toho vybereš prioritní oblast...


=== Priority ===
=== Priority ===
710

editací